P piller større barm kobberspiral bivirkninger

p piller større barm kobberspiral bivirkninger

P - piller indeholder de to hormoner gestagen og østrogen. større bryster, stiv penis o.l. P - piller i dag indeholder meget få hormoner og har få bivirkninger. Hvis du har problemer med p - piller, kan spiral være en (ofte overset) . ikke resulteret i større bryster eller andre eksotiske bivirkninger :laugh. Jeg havde vildt mange bivirkninger bagefter, havde nærmest konstant ondt, havde kraftige blødninger. Så kobberspiralen med p - piller hjalp ikke mig fra at blive gravid. .. Og de meget ømme bryster opvejes af de meget store bryster.

P piller større barm kobberspiral bivirkninger - over Mette

Få nyt password ». Louise Jeg har også af flere forskellige grunde valgt at stoppe med mine p-piller. Her kan man med fordel skifte til et andet mærke af p-piller med et gestagen, der er forskelligt fra det gestagen, der var i pillen, der gav nedstemthed. Jeg tog kontrol over maden — vejede alt, beregnede kalorier, osv… Det kammede helt over, og jeg tabte 20 kg — anoreksi!

P piller større barm kobberspiral bivirkninger - det masse

Staven afgiver hormonet gestagen. Jeg har også hørt andre historier om kobberspiral lignende din. Jeg havde vildt mange bivirkninger bagefter, havde nærmest konstant ondt, havde kraftige blødninger. Så kobberspiralen med p - piller hjalp ikke mig fra at blive gravid. .. Og de meget ømme bryster opvejes af de meget store bryster. P - piller, spiral eller pessar? Hvad muligheder har du og hvad virker? Jeg deler mine erfaringer, samt hvad der slet ikke duer for mig. Læs om. Udviklingen har været at fremstille gestagener med stadig færre bivirkninger, og Efterhånden som p - piller har været brugt i mange år, er der fra store studier. p piller større barm kobberspiral bivirkninger

0 thoughts on “P piller større barm kobberspiral bivirkninger

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *